SOCIAL BLOOMING

image002
Programa SOCIAL BLOOMING Hub


Projectes singulars de promoció de l'economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d'intercooperació

SOCIAL BLOOMING Hub és un programa d'acceleració de projectes empresarials d'impacte en sostenibilitat transversal. Aquest programa, gratuït, acompanya projectes des de la fase de R+D+I fins a la seva entrada al mercat mitjançant l'agrupació d'entitats participants. L'objectiu principal és crear un espai en què un equip multidisciplinari format per representants del sector social, acadèmic i privat pugui oferir el suport necessari per garantir la viabilitat dels projectes d'impacte en innovació i millora de la qualitat de vida. Aquest és un projecte singulars de promoció de l'economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d'intercooperació subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball, amb cofinançament del SEPE.

logos ministerios


Aquesta Acceleradora per a projectes d’impacte en sostebinilitat transversal és organitzada per Fasolà Cooperativa que lidera el projecte, Human Call To Action, Universitat Politècnica de Catalunya i Giroquàntic SL. El programa està dissenyat per a persones, entitats o equips emprenedors amb idees de negoci de tots els sectors que integren les tecnologies digitals com a element clau del seu model de negoci. Els objectius principals del programa són:

• Impulsar el model de negoci i creixement empresarial
• Atreure a inversors privats professionals
• Augmentar les possibilitats d’èxit i ritme de creixement
• Millorar capacitats i habilitats emprenedores
• Transferir coneixement de recerca al mercat i la societat

logos-aceleradora
SOCIAL BLOOMING Hub

Ofereix una metodologia que combina accions de formació en gestió empresarial, innovació, transformació digital i màrqueting, sessions de mentoria i activitats de networking, afavorint així el desenvolupament d’estratègies competitives, l’ampliació de la xarxa relacional i l’accés al finançament.


Les principals característiques del programa inclouen:

• Formació amb vessant clarament pràctica, combinant la transmissió de coneixements, amb desenvolupament pràctic i networking
• Mentoring, per part d’experts en diferents disciplines i especialitats i mentors empresarials
• Networking per l’intercanvi d’idees i experiències


Si tens una iniciativa a l'àmbit de l'economia social i solidària, estem aquí per donar-te el suport que necessites en cada pas del teu camí. Des de l'elaboració del pla d'empresa fins a la recerca de recursos i l'assessorament en diverses àrees de l'emprenedoria, estarem al teu costat per fer realitat la teva visió. Comença avui mateix a construir un futur més sostenible i inclusiu, i deixa que Giroquàntic sigui el teu soci en aquesta emocionant aventura.