Ateneus Digitals

Descobreix el Teu Potencial Digital

Els Ateneus Digitals són la teva porta d'entrada a l'era digital, oferint una formació adaptada a les teves necessitats i objectius professionals. Ens dirigim a tots aquells que volen aprendre, reinventar-se i destacar en el món digital.

Programa InnovAcció Digital

Giroquantic ha ideat el programa InnovAcció Digital, una iniciativa que promou l'excel·lència en formació digital i l'emprenedoria a la nostra comunitat. Gràcies a aquesta col·laboració, oferim programes especialitzats, recursos exclusius i oportunitats de networking per a joves professionals, emprenedors i empreses emergents.

La teva oportunitat

Si tens entre 16 i 30 anys, aquest és el teu lloc per explorar el món digital, aprendre noves habilitats i impulsar la teva carrera professional o emprenedora.

• Cursos en línia:
Des de programació i desenvolupament web fins a màrqueting digital i disseny gràfic, oferim cursos adaptats a les teves passions i interessos.
• Tallers pràctics: Sessions dinàmiques i interactives per aprendre habilitats essencials i noves tècniques amb professionals del sector.
• Webinars i conferències: Connecta amb experts del món digital, comparteix experiències i descobreix les últimes tendències i innovacions.

Si tens més de 45 anys i vols adaptar-te al món digital, reinvindica la teva experiència i coneixements amb una formació pensada per a tu.

• Cursos adaptats:
Oferim cursos pràctics i accessibles per a tots els nivells, des de principiants fins a avançats, adaptats a les teves necessitats i ritme d'aprenentatge.
• Tallers especialitzats: Sessions enfocades en les teves necessitats i objectius, amb l'assistència de experts que t'ajudaran a dominar les eines digitals amb confiança.
• Recursos i suport: Accés a una biblioteca digital amb recursos específics, tutorials i suport personalitzat per garantir el teu èxit en l'aprenentatge digital.

La Societat Digital i la Teva Oportunitat

La societat digital es fonamenta en la gestió de dades, el procés de la informació i la intel·ligència col·lectiva. A Giroquantic, promovem un sistema d’aprenentatge continu que desenvolupi projectes d’intel·ligència artificial basats en la intel·ligència col·lectiva. Amb el programa InnovAcció Digital, t'oferim les eines i recursos necessaris per convertir-te en un expert digital i destacar en la teva carrera professional.

Com unir-se a l'Ateneu Digital?

És fàcil! Registra't al nostre Ateneu Digital i comença a explorar els nostres cursos i recursos. Aprofita les avantatges del programa InnovAcció i impulsa la teva carrera professional o projecte empresarial al següent nivell.