InnoLab

Accelerant el Teu Negoci i Impulsant la Innovació

Benvinguts a InnoLab, el laboratori d'innovació de Giroquàntic té com a objectiu donar suport al desenvolupament del prototip o servei, la definició del model de negoci i la constitució com a empresa o iniciativa emprenedora amb un alt potencial de creixement. Està dedicat a accelerar el creixement de petites empreses i emprenedors. Inspirats oferim un espai d'impuls i desenvolupament per a aquells que busquen expandir i consolidar els seus negocis en el mercat actual.

Per a Empreses i Emprenedors

Enfocats en potenciar el teu negoci, oferim una combinació de recursos, formació i assessorament personalitzat per aconseguir l'èxit en el teu sector:

• Assessorament Estratègic:
Orientació i suport en la definició de l'estratègia de negoci, el model de negoci i l'expansió al mercat.
• Formació i Capacitació: Sessions de formació pràctica en àrees clau com màrqueting digital, vendes, finançament i gestió d'equips.
• Desenvolupament de prototip: Model inicial d'un producte, servei o solució, utilitzat per validar i testar la seva funcionalitat, disseny i acceptació en el mercat abans de la seva producció o llançament complet.
• Xarxes i Oportunitats de Networking: Connexió amb experts, mentors i altres empreses per compartir coneixements, col·laborar i ampliar la teva xarxa professional.

Competències d'InnoLab

Comparat amb altres acceleradores, InnoLab destaca per:

• Enfoc en R+D+I:
Fomentem la Investigació, Desenvolupament i Innovació, contribuint a superar el retard del nostre país en aquest àmbit i adaptant-nos a l'economia emergent del coneixement.
• Gestió de Dades i Intel·ligència Col·lectiva: Potenciem la capacitat de gestionar dades, processar informació i crear intel·ligència col·lectiva, clau per a la creació d'una societat digital avançada.
• Preparació per al Futur del Treball: Ens adaptem a un mercat laboral flexible, remot i de treballadors autònoms, proporcionant les eines i estratègies necessàries per a la seva integració i èxit.
• Assumpció de la Transició Energètica i Canvi Climàtic: Contribuïm a la preparació i adaptació a la transició energètica i el canvi climàtic a través de formacions i solucions innovadores.

La Nostra Missió

A InnoLab, la nostra missió és convertir les teves idees i projectes en realitats exitoses. Creiem en el poder de la innovació i l'emprenedoria com a vehicles de canvi i creixement, i estem compromesos a proporcionar les eines, recursos i suport necessaris per aconseguir-ho.

Com Unir-se a InnoLab?

És fàcil! Si ets un emprenedor amb una idea innovadora o una empresa amb potencial de creixement, registra't a InnoLab de Giroquàntic i comença a beneficiar-te del nostre programa d'acceleració. Impulsa el teu negoci al següent nivell i fes realitat el teu somni empresarial amb el nostre suport i orientació experta.